Diensten

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing van KNV Taxi. Deze kunt u hier downloaden.

Taxivervoer

Op pad met vrienden, familie of collega’s naar of van het café, restaurant of wellicht een (bedrijfs- of tent)feest. Wij staan graag voor je klaar.


Voordelen:

 • Veilig op reis
 • Geen gedoe wie er de BOB is
 • Mogelijkheid tot meerdere ophaal- en brengadressen


Zekerheid van heenreis en terugreis tijden? Boek je rit dan van te voren, zodat wij dit in onze planning vast kunnen zetten. Andere ritten worden dan om dit tijdsbestek gepland.

Wij baseren onze tarieven op de richtlijnen van Rijksoverheid. Meer info: tarieven gebruik taxi

Groepsvervoer

Bij Taxi Dook denken wij graag met je mee. 


Verzekerd zijn van vervoer

Wil je verzekerd zijn van een veilige en comfortabele rit van en naar een festival of evenement, dan kun je dit reserveren via het contactformulier. Ophaal- en wegbrengtijd in overleg. Voor deze rit gebruiken wij geen taxitarief, maar proberen jou een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden.


Terugrit

Bezoek je een festival en/of evenement? Bij de terugrit van het festival of evenement zijn wij ruim op tijd aanwezig om onnodig wachten te voorkomen. En om de stemming er goed in te houden kan je ook genieten van je eigen muziek door middel van een AUX-aansluiting.

Zo kan de terugweg ook een klein feestje zijn. Wij kunnen op verzoek ook zorgen voor een flesje water op de terugweg.

Luchthavenvervoer

Op reis naar uw vakantiebestemming, familiebezoek en/of zakenreis? Wij kunnen u vervoeren van en naar Nederlandse luchthavens, Brussel en Düsseldorf. 

Voordelen:

 • Geen parkeerkosten en/of kosten voor een huurauto
 • Een ontspannen rit
 • Van deur tot deur
 • Op de gewenste tijdstippen aanwezig op uw bestemming

Wordt u opgehaald vanaf de luchthaven? Bericht uw vluchtgegevens vooraf naar uw chauffeur(s) voor eventuele wijzigingen in de aankomsttijd.


Wij hanteren vaste tarieven. Plaatsen die 25 kilometer of minder van de luchthaven liggen worden op de meter gereden.

Handige tips!

 • Op de juiste tijd aanwezig zijn en twijfelt u over de juiste vertrektijd? Wij helpen u graag met een juiste indicatie van de vertrektijd vanaf het gewenste (thuis)adres.
 • Meerdere ophaallocaties? Bespreek dit met ons, zodat wij de route goed in kunnen calculeren.
 • Wordt u opgehaald vanaf de luchthaven? Bericht uw vluchtgegevens vooraf naar uw chauffeur(s) voor eventuele wijzigingen in de aankomsttijd.
 • Voor de jonge reizigers kunnen wij ook een kinderstoel in onze taxi’s.

Zakelijk vervoer

Wil je zonder gevaar van afleiding een vergadering voorbereiden of een telefoongesprek voeren? Ontdek de voordelen van een privé chauffeur.

Bedrijven en particulieren kiezen steeds vaker ervoor om chauffeursdiensten in te zetten. Dit doen zij niet alleen vanwege het comfort en gemak, maar ook vanwege efficiencyverhoging. Het rijden met een chauffeur opent mogelijkheden die er anders niet zouden zijn.


De voordelen van een privéchauffeur:

 • Comfortabel, zorgeloos en veilig vervoer van A naar B.
 • Extra tijd en aandacht voor uw werk(voorbereiding), e-mails, telefoongesprekken of andere acties/activiteiten.
 • Een nette en luxe uitstraling.
 • Kiest een geschikte route en tijden voor u voor de gewenste aankomst- en vertrektijd.


Chauffeursdienst op niveau

Onze chauffeurs zijn CCV-D1 en Dekra-D1 gecertificeerd. U gaat met een veilig gevoel de weg op en u kunt erop vertrouwen dat u professioneel en prettig vervoerd wordt terwijl u ongestoord kunt werken.

Trouwrijden

Als bruidspaar zelf rijden of het gemak van zelf rondgereden worden? Een persoonlijke privé chauffeur bied u niet enkel gemak, maar ook een uitstraling van luxe en stijl. Veilig en ontspannen wordt u vervoert van A naar B. Zo kunt u volop genieten van de reis en zorgen wij voor een luxe en feestelijke dag. Onze chauffeur zorgt voor een verzorgde uitstraling in pak.


Onze Volvo S90 Sedan of toch wat ruimer met de Mercedes V250 Viano? Neem contact met ons op, zodat we een persoonlijk aanbod kunnen bieden met al uw wensen hierin voorzien.

Begin met chatten!
1
Reserveer een taxi
Goededag, hoe kan ik je van dienst zijn?