Over ons

Aantal ritten tot heden

Heb je een van het volgende vervoer nodig: Taxivervoer, Groepsvervoer, Luchthavenvervoer of Zakelijk vervoer? Wij denken graag met je mee! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. 

0

Taxivervoer

0

Groepsvervoer

0

Luchthavenvervoer

0

Zakelijk vervoer

Over Ons

Familiebedrijf

Taxi Dook is een familiebedrijf van zoon op vader. Wij zijn een jonge, enthousiaste onderneming gebaseerd op jarenlange rij-ervaring. Met de opgedane kennis en ervaring willen wij u graag van dienst zijn. De volgende punten vinden wij belangrijk:

COMFORT

Wij willen u op een zo comfortabel mogelijke manier vervoeren. Wij beschikken over een luxe Mercedes V250 en een  Volvo S90. De V250 is geschikt voor het vervoer van maximaal 7 personen en heeft voldoende laadruimte voor al uw bagage. 

SERVICE GERICHT

Indien u dit wenst kunnen wij, tegen kostprijs, zorgen voor alcoholvrij drinken in de auto.

DUIDELIJKE AFSPRAAK

In overleg met u staan wij op de door u gewenste tijd klaar. Wordt u afgehaald van Schiphol, dan wordt u door ons afgehaald op een vooraf besproken locatie, bijvoorbeeld het meeting point in de aankomsthal. Dit kunt u aangeven in uw aanvraag.

LUXE

Zowel zoon als vader zijn echte auto liefhebbers. Wij bieden dan ook graag luxe aan onze klant. Wij beschikken over een jong wagenpark met alle luxe voorzien, zoals een stijlvol interieur. Onze wagens worden zeer goed onderhouden en gereinigd. 

Contactgegevens

Taxi Dook

Lopikerweg oost 26

3411 JE Lopik

KVK: 64972208

BTW: NL855928323B01

BIC: RABONL2U

Voor informatie, klachten en suggesties kunt u contact opnemen met ons.

Ook kunt u terecht bij www.taxiklacht.nl of 0900 – 202 188 1

Begin met chatten!
1
Reserveer een taxi
Goededag, hoe kan ik je van dienst zijn?